Det är så mycket mer

Det är med rännstensbitter eftersmak i munnen man vaknar upp. Ungefär så som man tänker sig att Ewan McGregor känner sig efter att ha dykt ned i Skottlands värsta toalett i filmen Trainspotting. Ja, det handlar naturligtvis om fotboll och GAIS. Men ursäkta mig för att ha ett destruktivt beteende.

Det var ett ruskigt gott rus där. Där under några minuters tokiga förhoppningar och lyckoskutt kändes allt så himla bra. De goda känslorna hann precis tryckas undan av ångest, när de värsta farhågorna skulle besannas.

En. Gång. Till.

Vanligtvis är faktiskt inte 2-2 ett ohyggligt dåligt resultat mot Solna AIK. Jo, egentligen är det det, men för att förenkla utan att behöva dra in konspirationsteorier, allehanda missunnsamhet och invändande bortförklaringar, så säger vi att det inte är så dåligt. Däremot, blir det just ohyggligt dåligt när man en gång haft ledningen med två mål. Precis som mot Kalmar, tidigare i år. Sveket är stort och det är inte konstigt att handklappen efter matchen blir desto mer tveksamma för var omgång som går.

Det är inte konstigt att man är utan självförtroende.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Det är så mycket mer

  1. Dime har antagligen större GAIS-hjärta än dig och mig tillsammans, men han borde uttrycka sin kärlek från läktaren… Nu. Räcker. Det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s