Radiostörningar

Det som är tröttsammast med mitt jobb är att vi tvingas lyssna på någon med högst tveksam smaks val på radio. Mix Megapol spelas för hela slanten efter att RnB-fantasterna högljutt protesterat mot Bandit Rocks vassa gitarrsolon. Och då får man lyssna på den vedervärdiga låten Christer Sandelin spelat in för att försörja sig efter sin karriär. Och den går om och om igen. Och det är det sämsta vi hört på radio sedan ja, jag vet tamejfan inte när det spelades något så dåligt ur några högtalare. Dessutom är det så illa ställt med ytligheten att Lady Gaga framstår som professor i filosofi. Jag är den förste som står i kö för ett rejält slag i solar plexus och en pungspark på herr Sandelin.

Sedan har vi radioreklamen. Den hade vi sluppit om vi lyssnat på till exempel P3, eller ordnat någon slags Spotifyspellista (japp, på lagerkontoret lyxar de sig med Spotify hela dagarna), men nu gör vi inte det och vi får höra en fantastiskt dålig rapp sjungen av någon som låter som en tvåbarnsmamma från Linné. Reklamspoten handlar om att marknadsföra Angered Centrum till någonting hippt och fräckt. Det misslyckas kapitalt, yo! Nästan lika dålig är den nya Haleboplåten.

Sedan har vi den lilla petitessen som blir en gigantiskt stor elefantskit på grund av den envetna tjejen som tror att ”Singstar: Svenska stjärnor” uttalas som ”Singstar: Svenska kärnor”. Det känns nästan som att McDonalds marängsviss-reklam är en direkt pik.

Så. Det var skönt att få bort några sms-utkast jag haft liggande i mobilen den här arbetsveckan.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s