Fotboll är det enda jag orkar skriva om nu

Det är ändå jävligt vackert på något vis. Här sitter jag och följer matchen mellan Chelsea och Barcelona via Aftonbladets liverapporter. Länge, länge står det ett noll och Chelsea är i final. Plötsligt, som en skänk från ovan, dyker ”1-1!” upp på skärmen och jag sträcker armarna upp i luften och skriker lite grann.

Här sitter jag nu i mörkret, bara datorskärmen som lyser upp, skakar lite grann av upphetsning och ler åt fina pengarna som snabbt pumpades in på mitt bettingkonto i och med kvitteringen som även gör att Barcelona är i final. Pengen drygades ut av att Öis – Brommapojkarna slutade med mindre än 3 mål gjorda också. 1-1 även där, och de rödblå tog sin första allsvenska poäng 2009. Lite synd tycker jag eftersom jag gillar extrema fall. Nu blev det inte mer extremt än att ha tangerat den sämsta inledningen någonsin.

Och så tycker jag det var rätt tragiskt att se Marcus Allbäck sitta i Canal+ arenastudio och försöka hålla tillbaka gnället. Öis ledning kan inte ha varit så hemmablinda och trott att laget bakom nyss nämnde Allbäck och brassen Santos skulle kunna klara av det allsvenska tempot. Det är omöjligt att bortförklara det nu, och han tvingas stå till svars för någonting som inte han ens har ansvaret för. Last och Ranäng borde sitta där i stället för att Allbäck ska ta skiten. Sedan är det än mer sorgligt att halva den svenska presskåren tycks ha fallit för charmoffensiven med ”supervärvningarna” på topp. Sistaplatsen är som gjuten, men något fiasko är det inte tal om – det kan det ju inte bli utan förväntningar.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s