Personligt rekord i tags och massa fotboll igen

Jag jobbar hela veckan. Och redan nu på tisdagen känner jag hur det ökar på irritationsmätaren i skallen. Jag blev ganska förbannad på Canal+ och svenska fotbollförbundet för att man inte spelade matchen mellan Öis och Brommapojkarna i dag. Inte så att jag skulle bli lite förundrad över att jag läst schemat fel eller så, utan nej, i stället blev jag tvärsur över att matchen spelas i morgon. Jag som hade sett fram emot lite rödblå nykomlingskross.

Ja, att Öis skulle förlora – igen – alltså. Nu får jag alltså vänta till i morgon innan jag får mig lite after work-underhållning.

Trött och blek satt jag på bussen och blev nostalgiskt glad över att The Kooks låt om den brightonska stranden Seaside, spelades precis efter José Gonzáles How Low. De båda har speciella kopplingar för mig. Och Genius-funktionen överträffar sig själv. Igen.

United krossade Arsenal i kväll, precis som väntat. Stackars Fletcher, som jag tidigare tyckt vara en urusel fotbollsspelare (dock inte längre), som drog på sig en oerhört tuff utvisning när han tacklade van Persie Fabregas. På den efterföljande straffen kunde van Persie slå in bollen. Straffen som för övrigt är fullständigt horribelt utdömd. Fletcher är klart och tydligt på bollen först, tillräckligt mycket för att chansen är borta för van Persie, innan han träffar arsenalspelaren. En fenomenal tackling, och Manchester United borde göra allt de kan för att häva avstängningen. Fletcher kan inte få missa finalen.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Personligt rekord i tags och massa fotboll igen

 1. Dock är det inte hela världen. Det kunde varit någon riktigt viktig, typ Evra eller Vidic. För Fletcher finns det bra alternativ på bänken…

  //L

  • gotoutofbedlam

   Ja, det är mest för Fletchers egen skull som det är synd. Inte inbytt förra året, och den här gången när chansen är i alla fall lite större till spel är han avstängd. Men ersättare finns det ju gott om.

 2. Anonym

  Mr M!
  Den här veckan är den segaste veckan på fyrahundra år. Den har tolv extradagar och för långa dygn. Massor med timmar för mycket.

  • gotoutofbedlam

   Jag kan bara instämma. Usch och fy. Att alla de där timmarna ska infalla mellan yatzy-rasterna på jobbet är också helt otroligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s