Inför Djurgårdens IF – GAIS

Du som läser vet alldeles säkert att jag går i gång något fruktansvärt på allt vad fotboll heter. Därför är det kanske lite konstigt att jag tycks ha ignorerat senaste hemmamatchen totalt. Hammarby hemma som slutade 2-2 efter att både ha legat under och lett matchen. Det kändes som en förlust, eftersom Tommy Lycéns offensiva stöt i ett helt bedrövligt läge resulterade i en kvittering. Han tog på sig målet i efterhand, och det ska han ändå ha cred för. Inga fler sådana utflykter som ytterback, tack.

I morgon är det dags för nästa stockholmsgäng. Och dessutom ett till bottengäng, jag har ju till och med tippat dem på kvalplats i år, Djurgården. Faktum är att om man tittar på statistiken så visar den att GAIS inte förlorat på Stockholms Stadion i Allsvenskan mot Djurgården på 17 år. Den senaste förlusten överhuvudtaget mot Djurgården kom dock 2006 i Svenska Cupen just på Stadion, men den räknas ju inte. Cupen är bara ett misslyckat försök till bondfångeri. Sedan skall väl också sägas att GAIS och Djurgården inte legat i Allsvenskan samtidigt särskilt många gånger på dessa sjutton år, men men.

Det förflutna spelar ingen roll i morgon och med tanke på vilket läge Djurgården ligger i, ekonomisk och spelmässig kris med tre ordinarie spelare borta enligt Expressen, kommer naturligtvis det bli en klockren seger för stockholmarna för ska man vända trenden så kommer man definitivt utnyttja GAIS till det. Jag tror på 3-1 till Djurgården i realistisk anda. GAIS enda mål görs av tidigare nämnde Tommy Lycén.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s